ၾကက္သားပုန္းရည္ႀကီး
ၾကက္သားကို အေနေတာ္အရြယ္ေလးေတြလွီးၿပီး ဆား၊ဆႏြင္း၊ငံျပာရည္၊အခ်ိဳမႈန္ ့တို ့နဲ ့နယ္ထား ပါတယ္။ၾကက္သြန္နီကို ပါးပါးလွီးထားပါတယ္။ၾကက္သြန္ျဖဴကိုေတာ့ မညက္တညက္ေလး ေထာင္းထားပါတယ္။
ခ်က္မဲ့အိုးထဲကို ဆီနည္းနည္းထည့္တည္ထားၿပီး ဆီပူလာရင္ ၾကက္သြန္နီနဲ ့ၾကက္သြန္ျဖဴကိုထည့္ပါတယ္။ၾကက္သြန္ေတြ ဝါေရာင္သမ္းလာရင္ေတာ့ ၾကက္သားထည့္၊ေရနည္းနည္းထည့္ၿပီး တည္ထားပါတယ္။
ဆီပ်ံလာရင္ေတာ့ ေရနည္းနည္းထပ္ထည့္ၿပီး တည္ထားပါတယ္။ေရဆူလာရင္ ပုန္းရည္ႀကီးထည့္ၿပီး ေမႊေပးပါတယ္။ခဏၾကာရင္ေတာ့ ဟင္းရည္ အပ်စ္အႀကဲ ကိုယ့္စိတ္ႀကိဳက္ရတဲ့အခ်ိန္မွာ အေပါ့အငံျမည္းၿပီး စားလို ့ရပါၿပီ...
3 comments:
မဂၤလာပါ မိုးမိုး..
ၾကက္သား ပုန္းရည္ၾကီးကိုေတာ့ မစားဘူးဘူး။ ၀က္သားနဲ႕ ခ်က္ၾကတာ မ်ားတယ္ ထင္တယ္ေနာ္။
၀က္သားနဲ႕ ခ်က္သလို ခပ္ျပစ္ျပစ္ေလး ၾကက္သားနဲ႕ ခ်က္ထားရင္ ပိုေကာင္းမယ္ ထင္တယ္။ စမ္းၾကည့္အံုးမွ....
ခင္မင္စြာျဖင့္
ကိုမ်ဳိး
မိုးေရ.. ၾကက္သားပုန္းရည္ၾကီးနဲ႕ခ်က္တာေတာ့ မစားဖူးဘူး..ဒါေပမယ့္ မမ၀ါ ဘေလာ့မွာေတာ့ ဘုန္းဘုန္းေတြကိုဆြမ္းေလာင္းတာ၀က္ပုန္းရည္ၾကီး ခ်က္ဆိုဘဲ... ဒယ္အိုးၾကီးနဲ႔ကိုခ်က္ေနတာ.. း)
ၾကက္သားနဲ႔စမ္းၾကည့္အံုးမယ္..
ပုန္းရည္ ထဲကို လက္ပန္ေျခာက္ ခရမ္းသီးေျခာက္ စို နဲ႔ ေရာခ်က္ရင္လည္း စားလို႕ေကာင္းတာဘဲ
Post a Comment