Sunday 10 January 2010

ပုဇြန္အစိမ္းသုပ္

ပုဇြန္အစိမ္းသုပ္



ဘယ္ေနရာကိုၾကည့္ၾကည့္ ႏွင္းေတြေဖြးေနတာက ရန္ကုန္မွာ မေတြ ့ရတဲ့ၿမင္ကြင္းေပမဲ့
ၾကာေတာ့ၿငီးေငြ ့လာတယ္။ေအးစက္စက္နဲ ့ ႏွင္းေတြ တစ္ခ်ိန္လံုးက်ေနၿပီး -3C ျဖစ္ေန
တာေၾကာင့္ အသုပ္စပ္စပ္ေလးနဲ ့ဟင္းခါးေလးေသာက္ဖို ့စိတ္ကူးရသြားမိပါတယ္။
ပုဇြန္ကို အခြံခြာ သံပုရာရည္ညွစ္ၿပီး ေန ့ဝက္ေလာက္ ႏွပ္ထားလိုက္ပါတယ္။



ၾကက္သြန္နီပါးပါးလွီးၿပီး ေရေဆးထားပါတယ္။ငရုပ္သီးစိမ္းကိုလည္း ပါးပါးလွီးထားပါတယ္။ပုဇြန္ကိုေတာ့ ေရေတြညွစ္ၿပီး အေနေတာ္ေလးေတြ လွီးထားပါတယ္။



စားေတာ့မယ္ဆိုရင္ေတာ့ အခ်ိဳမႈန္ ့၊ငံျပာရည္၊ငရုပ္သီးအက်က္မႈန္ ့သင့္ေတာ္ရံုထည့္၊သံပုရာရည္ေလးညွစ္ၿပီးနယ္လိုက္ရံုပါဘဲ...



ဒါကေတာ့ ပုဇြန္သုပ္နဲ ့တြဲစားဖို ့ ဟင္းခါးေလးပါ။ပဲျပား၊ၾကာဇံ၊ေဂၚဖီတို ့နဲ ့ခ်က္ထားပါတယ္...


7 comments:

Anonymous said...

အမေလးဗ်ာ ဗိုက္ေတာင္ ဆာလာၿပိ

Anonymous said...

အမေလးဗ်ာ ဗိုက္ေတာင္ ဆာလာၿပိ

subuueain said...

ပုစြန္ကို အစိမ္းသုတ္သုတ္ အက်က္သုတ္သုတ္အရမ္းၾကိဳက္တယ္။ ခံတြင္းပ်က္ေနရင္ေတာင္ ၿပန္ေကာင္းလာသလိုဘဲ။ သြားရည္ေတာင္က်လာၿပီ ဟီး :)

ThuHninSee said...

:)
ဟုတ္ပါရဲ႔။ ေအးရတဲ႔အထဲ ေနေရာင္မျမင္ရတာ စိတ္ေတာင္ညစ္တယ္။
ပုစြန္အစိမ္းသုပ္..ျမင္မွ.. သုပ္စားခ်င္လာၿပီ။

ကိုမ်ဳိး (အညာေျမ) said...

မဂၤလာပါ မိုးမိုးေရ..

မျမင္ဘူး.. မေနဘူးလို႕ ႏွင္းေတြက်ေနျပီး ႏွင္းေတြထူထူထပ္ထပ္ထဲမွာ လမ္းေတာ့ေလ်ာက္ခ်င္ပါေသးရဲ႕။

ပုဇြန္အစိမ္းသုပ္ ကေတာ့ ၀ယ္စားတာ ေကာင္းလြန္းလို႕ အိမ္ေရာက္ေတာ့ သူငယ္ခ်င္းေတြနဲ႕အတူ သုပ္စားၾကတာ.. မနက္လဲေရာက္ေရာ တစ္အိမ္လံုး ၀မ္းေလ်ာၾကတာေတာ့ဘဲ။ ျဖစ္မွာေပါ့.. နည္းလမ္းတက် သုပ္တတ္ၾကတာမွ မဟုတ္တာ..

အခုေတာ့ သုပ္နည္းသိျပီ။ မနက္ဖန္ေတာ့ မေက်ပြဲႏႊဲျပီး သုပ္စားအံုးမယ္....

ခင္မင္စြာျဖင့္
ကိုမ်ဳိး

Vista said...

လာေလ့ ဒီညေနသုတ္စားမယ္ကြ

Shinlay said...

လာျမည္းသြားပါတယ္။ ပုဇြန္သုပ္ဆို အလြန္ၾကိဳက္ပါတယ္။