ဟင္းထုပ္
ၾကက္သြန္ၿမိတ္နဲ ့ၾကက္သားရွိေနတာေၾကာင့္ ဟင္းထုပ္လုပ္စားျဖစ္ပါတယ္။ဆန္မႈန္ ့ကိုေရေလးနဲ ့ေဖ်ာ္ထား၊ၾကက္သားကိုေသးေသးလွီးၿပီးဆား၊ငံျပာရည္နယ္ထား၊ၾကက္သြန္ၿမိတ္ကိုလည္းပါးပါးလွီးထားပါတယ္။
ၿပီးရင္ေတာ့အရသာအတြက္ဆားေလးနဲနဲထည့္ၿပီး အားလံုးကို ေရာနယ္လိုက္ပါတယ္။ငွက္ေပ်ာရြက္မရွိတာေၾကာင့္ ပလပ္စတစ္နဲ ့ထုပ္လိုက္ပါတယ္။ ထုပ္ၿပီးရင္ေတာ ့ေပါင္းလို ့ရပါၿပီ။စားမယ္ဆိုမွ ဆီခ်က္ေလးဆမ္းလိုက္ပါတယ္။ဆီခ်က္ဆမ္းထားတဲ ့ပံုကိုေမ့လို ့ ဓါတ္ပံု ့မရိုက္ျဖစ္လိုက္ဘူး...
Introducing a Podcast channel by one of my colleagues
-
My junior colleague Dr. Zaw created a podcast channel with the name "Dr.
Zaw - Life and Health".
You may use this RSS link on any platform:
Check it out:
h...
1 year ago
11 comments:
ရုိးရုိးဆန္မႈန္ ့နဲ ့လုပ္တာလားဟင္ သူငယ္ခ်င္းတေယာက္ က အေၾကာ္ေၾကာ္တဲ့ ဆန္နွစ္မႈန္ ့နဲ ့လုပ္တယ္ေျပာလို ့
ခုမွ ပလပ္စတစ္နဲ႔ ထုပ္ဖို႔အၾကံရတယ္..ေက်းဇူးပဲ
ဟင္းထုပ္လုပ္နည္းေလးလာမွတ္သြားပါတယ္။
မဂၤလာပါ မုိးမုိးေရ..
ဟုတ္ပါရဲ႕..အထက္က ေဆာင္း ေမးသလိုပဲ ေမးရေတာ့မယ္.. ရုိးရုိးဆန္မွဳန္႕လား..အေၾကာ္ေၾကာ္တဲ့ ဆန္မွဳန္႕လားဟင္... ေျပာျပအံုးေနာ္ မုိးမုိး...
ေက်းဇူးတင္စြာျဖင့္
ကိုမ်ဳိး
လုပ္စားၾကည့္အံုးမယ္..
အရမ္းၾကိဳက္တယ္..
ထုပ္စရာဖက္မရွိလို႔.. အခုေတာ့အၾကံရပီမိုး..
ေက်းဇဴး
ဟီ ဟီ ပြတာပဲသိလာ...မမ
မေန ့ကပဲအိမ္မွာ ငေပါင္းထုပ္ေလးလုပ္စားျဖစ္တယ္
မေလာက္ဖူးသိလား မမဆီကျပန္လာစားတာသိလား
ပလပ္စတစ္နဲ႔လည္းရတယ္ေပါ့ေလ
လုပ္ၾကည့္အံုးမွ ဒီမွာကေလ ငွက္ေျပားရြက္ရတယ္
ေစ်းေတာ့နည္းနည္းၾကီးတယ္ ရြက္အၾကီးတရြက္စာကို
$ ၅ ေလာက္ေပးရတယ္ ပလပ္စတစ္နဲပဆိုေတာ့ မိုက္တာေပါ့ ပိုက္ပိုက္ ကုန္ေတာ့ဖူးေပါ့
ေက်းဇးေနာ္...မမ
ေဆာင္း၊စူးႏြယ္ေလး၊Evy၊ကိုမ်ိဳး၊ကူးကူး၊ရံုေလး
လာလည္တာေက်းဇူးပါေနာ္...
အေၾကာ္ေၾကာ္တဲ့ဆန္မႈန္ ့နဲ ့လုပ္ပါတယ္
ရိုးရိုးဆန္မႈန္ ့နဲ ့လုပ္လည္းရပါတယ္
အေၾကာ္ေၾကာ္တဲ့ဆန္မႈန္ ့နဲ ့က ေစးေစး(စီးစီး)ေလး
ျဖစ္တာေပါ့ေနာ္...
ငွက္ေပ်ာရြက္နဲ ့ဆိုရင္ငွက္ေပ်ာဖက္နံ ့ေမႊးေမႊးေလးနဲ့ ့့ပိုၿပီးစားေကာင္းပါတယ္...
မမုိးေျပာသလုိ ဟင္းထုပ္ လုပ္စားၾကည့္ဦးမယ္... ဒီမွာေတာ့ ထုိင္းဆုိင္မွာ တခါတေလ ငွက္ေပ်ာဖက္ရတတ္တယ္... ပလပ္စတစ္နဲ႔ အရင္စမ္းထုပ္ၾကည့္ဦးမယ္.. :D
လုပ္ၾကည့္ပါတယ္။ အဆင္ေျပပါတယ္။
ႀကိဳက္လည္းႀကိဳက္ပါတယ္။
ေက်းဇူးတင္ပါတယ္။
ဟင္းထုတ္ၾကိဳက္တယ္ :-)
ပုံၾကည္ျပီး တအားစားခ်င္သြားလုိ႕ အိမ္ကအစ္မနဲ႕ လုပ္ေနျပီမမေရ.. ဘယ္လုိထြက္လာမလဲေတာ႕မသိဘူး :P
Post a Comment