ခရမ္းအပုသီးကိုမီးဖုတ္လိုက္ပါတယ္၊ေအးသြားေတာ့မွအျပင္အခြံေတြကိုခြာပစ္ၿပီး အသားေတြကိုခက္ရင္းေလးနဲ ့ျခစ္ယူပါတယ္၊ အမွ်င္ေလးေတြ ရေအာင္လို ့ပါ၊ခရမ္းသီးအဆင္သင့္ျဖစ္ရင္ေတာ့ ၾကက္သြန္နီေလးပါးပါးလွီးထည့္၊
ပုဇြန္ေျခာက္မႈန္ ့၊အခ်ဳိမႈန္ ့၊ငံျပာရည္ထည့္၊ႏွမ္းေလွာ္ေလးထည့္၊ဆီစိမ္းေလးဆမ္းၿပီး နယ္စားလို ့ရပါၿပီ။
" မင်း အားမငယ်နဲ့ မင်းနဲ့အတူငါရှိတယ် "
-
အနောက်က ဆင်ထိန်းက တကယ်တော့ ဆင်ကြီးကို တွန်းတင်နိုင်တဲ့ခွန်အားလည်းမရှိသလို
တွန်းတင်ပေးနေတာလည်းမဟုတ်ဘူး
နောက်မှာ သူ့လက်တင်ပြီး " မင်းအနောက်မှာ ငါရှိတယ်
အ...
2 years ago
No comments:
Post a Comment