ခရမ္းအပုသီးကိုမီးဖုတ္လိုက္ပါတယ္၊ေအးသြားေတာ့မွအျပင္အခြံေတြကိုခြာပစ္ၿပီး အသားေတြကိုခက္ရင္းေလးနဲ ့ျခစ္ယူပါတယ္၊ အမွ်င္ေလးေတြ ရေအာင္လို ့ပါ၊ခရမ္းသီးအဆင္သင့္ျဖစ္ရင္ေတာ့ ၾကက္သြန္နီေလးပါးပါးလွီးထည့္၊
ပုဇြန္ေျခာက္မႈန္ ့၊အခ်ဳိမႈန္ ့၊ငံျပာရည္ထည့္၊ႏွမ္းေလွာ္ေလးထည့္၊ဆီစိမ္းေလးဆမ္းၿပီး နယ္စားလို ့ရပါၿပီ။
Introducing a Podcast channel by one of my colleagues
-
My junior colleague Dr. Zaw created a podcast channel with the name "Dr.
Zaw - Life and Health".
You may use this RSS link on any platform:
Check it out:
h...
1 year ago
No comments:
Post a Comment