Friday 31 July 2009

ခရမ္းသီးေလးသုပ္ေက်ြးမယ္

ခရမ္းအပုသီးကိုမီးဖုတ္လိုက္ပါတယ္၊ေအးသြားေတာ့မွအျပင္အခြံေတြကိုခြာပစ္ၿပီး အသားေတြကိုခက္ရင္းေလးနဲ ့ျခစ္ယူပါတယ္၊ အမွ်င္ေလးေတြ ရေအာင္လို ့ပါ၊ခရမ္းသီးအဆင္သင့္ျဖစ္ရင္ေတာ့ ၾကက္သြန္နီေလးပါးပါးလွီးထည့္၊
ပုဇြန္ေျခာက္မႈန္ ့၊အခ်ဳိမႈန္ ့၊ငံျပာရည္ထည့္၊ႏွမ္းေလွာ္ေလးထည့္၊ဆီစိမ္းေလးဆမ္းၿပီး နယ္စားလို ့ရပါၿပီ။

No comments: