Wednesday, 22 July 2009

ဒီေန ့ေတာ့ဂုံးဟင္းခ်က္စားၿဖစ္တယ္...



ကက္သြန္ၿဖဴ၊နီ ငရုပ္သီးဆီသပ္ ၿပီးေတာ ့ဂုံးရယ္၊ ေရနည္းနည္းရယ္၊ဂ်င္းအေခ်ာင္းေလးေတြ လီွးထား တာ ကိုအိုးထဲထည့္ၿပီး၊အဖံုးအုပ္ထားလိုက္ပါ၊ဆား ကုိလိုသလိုထည္.ပါ၊ဆီ ၿပန္ရင္စားလို ့ရၿပီေနာ္....

2 comments:

subuueain said...

ထစ္ခါထစ္ေလ ဂံုးန ဲ့ခရုနဲ့မကြဲဘူး ဟီး။ အဒီအစားအစာေတြနဲ ့က အေတာ္ေဝးတယ္။ ဝယ္ဘဲစားဖူးတာ။မခ်က္ဖူးဘူး။ သေဘာတက်ၾကည့္သြားတယ္ေနာ္

စႏၵကူးေမ said...

စားလို႔ေကာင္းလားဟင္.. တစ္ခါမွမစားဖူးဘူး.. အဲဒီခရုအခြံေတြက ညွီနံ႕ရလား.. အခြံေတြေရာစားလို႔ရလား.. အထဲကအသားေလးကိုဘဲေရြးစားရတာလား.. ေမးခြန္းေတြမ်ားသြားပီ.. jungly ကူးကူး..