Tuesday, 28 July 2009

ေခါက္ဆြဲေၾကာ္ေလးေၾကာ္ေပးမယ္


ပုဇြန္နဲ ့ကင္းမြန္ကိုေရနည္းနည္းနဲ ့အရင္ဆံုးျပဳတ္ထားၿပီး ေရမခမ္းခင္မွာမီးဖိုေပၚကခ်ထားပါတယ္၊
ဆီအိုးတည္ၿပီး ဆီပူလာရင္ၾကာၾကာေၾကာ္ရမဲ ့အသီးအရြက္ကိုအရင္ထည္ ့ပါတယ္ ၿပီးမွႏူးလြယ္မဲ ့အသီးအရြက္ကို
ထည္ ့ပါတယ္ ။ ျပဳတ္ထားတဲ ့ပုဇြန္နဲ ့ကင္းမြန္ကိုအိုးထဲက်န္ေနတဲ ့ေရေလးပါထည္ ့ပါတယ္၊
အေပါ ့အငံကိုေတာ ့ကိုယ္ ့စိတ္ႀကိဳက္ထည္ ့ ခရုဆီနည္းနည္းထည္ ့ ေခါက္ဆြဲထည္ ့ၿပီး ခဏေနရင္စားလို ့ရၿပီေနာ္.....

2 comments:

စႏၵကူး said...

ေကာင္းမွာဘဲေခါက္ဆြဲေၾကာ္ေလး.. မိုးေအးေအးမွာ ေလြးလိုက္ရရင္အဆင္ေျပမယ္။။ း)

nu-san said...

ဂ်ပန္မွာ ဗူးသီး၀ယ္လုိ႔ရတယ္ဆုိလုိ႔ အရမ္းစိတ္၀င္စားတယ္..အမက အုိဆာကာကပါ.. ဒီမွာေတာ့ ရွာမရဘူးရယ္.. အခ်ိန္ရရင္ ေျပာျပေပးပါဦးေနာ္.. :)