ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊နီ ငရုပ္သီးဆီသပ္ ၿပီးေတာ ့ဂုံးရယ္၊ ေရနည္းနည္းရယ္၊ဂ်င္းအေခ်ာင္းေလးေတြ လီွးထား တာ ကိုအိုးထဲထည့္ၿပီး၊အဖံုးအုပ္ထားလိုက္ပါ၊ဆား ကုိလိုသလိုထည္.ပါ၊ဆီ ၿပန္ရင္စားလို ့ရၿပီေနာ္....
Introducing a Podcast channel by one of my colleagues
-
My junior colleague Dr. Zaw created a podcast channel with the name "Dr.
Zaw - Life and Health".
You may use this RSS link on any platform:
Check it out:
h...
1 year ago
2 comments:
ထစ္ခါထစ္ေလ ဂံုးန ဲ့ခရုနဲ့မကြဲဘူး ဟီး။ အဒီအစားအစာေတြနဲ ့က အေတာ္ေဝးတယ္။ ဝယ္ဘဲစားဖူးတာ။မခ်က္ဖူးဘူး။ သေဘာတက်ၾကည့္သြားတယ္ေနာ္
စားလို႔ေကာင္းလားဟင္.. တစ္ခါမွမစားဖူးဘူး.. အဲဒီခရုအခြံေတြက ညွီနံ႕ရလား.. အခြံေတြေရာစားလို႔ရလား.. အထဲကအသားေလးကိုဘဲေရြးစားရတာလား.. ေမးခြန္းေတြမ်ားသြားပီ.. jungly ကူးကူး..
Post a Comment