Tuesday, 18 August 2009

ကန္စြန္းရြက္သုပ္

ကန္စြန္းရြက္သုပ္

ေရေႏြးဆူေအာင္တည္၊ေရေႏြးထဲကိုဆားနည္နည္းခပ္ထည့္ ထားၿပီးမွကန္စြန္းရြက္ ကိုေရေႏြးေဖ်ာပါတယ္၊
ၿပီးမွကန္စြန္းရြက္ကိုေရညွစ္ၿပီး လက္တဆစ္ေလာက္ေလးေတြလီွးပါတယ္၊ၿပီးရင္ေတာ့ သံပုရာရည္ညွစ္ထည့္
အခ်ဳိမႈန္ ့၊ပဲမႈန္ ့၊ငံၿပာရည္၊ဆီခ်က္ေလးဆမ္းၿပီးေတာ့နယ္၊ ၿပီးရင္ေတာ့ ႏွမ္းေလးၿဖဴးၿပီးရင္စားလို ့ရၿပီေနာ္....

စားသြားၾကပါဦးေနာ္.......................

3 comments:

စႏၵကူး said...

ကန္ဇြန္းရြက္သုပ္ၾကိဳက္တယ္...
အေၾကာ္လဲၾကိဳက္တယ္...
အစိမ္းသုပ္တာလဲစားဖူးတယ္..
မိုးေရာ..စားဖူးလား.. း)

ေမဇင္ said...

ကဇြန္းရႊက္ သုပ္ တစ္ခါမွ မၾကားဖူးဘူး... လြယ္သားပဲ... လုပ္စားၾကည့္ဦးမယ္..။

မိုးေကာင္းသူ said...

အသုပ္ဆုိ ဘာေနေန ႀကိဳက္တယ္။ အစိမ္းသုပ္လဲ စားဖူးတယ္။ ခ်ဥ္စပ္ေလးသုပ္စားတာ။ :D