ပိန္းရုိးဟင္းခါးပူပူေလး
ဒီေန ့ေတာ့organic shop ကပိန္းရုိးတစ္စည္းယန္း၁၀၀နဲ ့ရလို ့ဝယ္ၿပီးပိန္းရိုးဟင္းခါးခ်က္ပါတယ္။
ပိန္းရုိးကိုအေၾကာေတြအရင္ခြာလိုက္ၿပီး အေနေတာ္အပိုင္းေလးေတြပိုင္းလိုက္ပါတယ္။ၿပီးေတာ့မွေရေဆးပါတယ္။ေရေဆးလိုက္ရင္ ခရမ္းေရာင္ေတြထြက္လာပါတယ္။ေရေဆးၿပီးရင္ေတာ့ ပိန္းရုိးေတြကို ေရမ်ားမ်ားနဲ ့ျပဳတ္လိုက္ၿပီး ေရဆူလာရင္ ေရေတြသြန္ပစ္လိုက္ပါတယ္။ၿပီးရင္ေတာ့ ပိန္းရိုးထဲကို အခ်ဳိမႈန္ ့၊ဆား၊ငံျပာရည္ထည့္၊ၾကက္သြန္ျဖဴေလးစိတ္ကြဲ ေထာင္းထည့္၊ေရကိုကိုယ့္အႀကိဳက္ထည့္တည္ထားၿပီးေရဆူလာရင္ငရုပ္ေကာင္းေလးခပ္ၿပီးသံုးေဆာင္ႏိုင္ပါၿပီရွင္......
ငါးေမႊေျခာက္ေျခာက္ေလး
ငါးကိုေရေဆး ဆား၊ဆႏြင္းနယ္ ဂ်င္း၊စပါးလင္ထည့့္္ျပဳပ္လိုက္ၿပီး အသားႏႊင္ထားလိုက္ပါတယ္။ၾကက္သြန္ျဖဴ၊နီ၊ငရုပ္သီးေထာင္းထားတာကို ဆီသတ္ပါတယ္၊ငရုပ္သီးစိမ္းနံ ့ေပ်ာက္ၿပီဆိုရင္ ႏႊင္ထားတဲ့ငါးထည့္ၿပီး ေမႊေပးေနပါတယ္။ေျခာက္ေျခာက္ကေလးျဖစ္သြားရင္ စားလို ့ရပါၿပီရွင္......
ပိန္းရိုးဟင္းခါးပူပူေလးနဲ ့ငါးေမႊေျခာက္ေျခာက္ေလးသံုးေဆာင္သြားပါေနာ္........
1 comment:
ပိန္းရုိးဟင္းခါးေလး ေသာက္ခ်င္တယ္။
Post a Comment