ပုဇြန္ဆီၿပန္
ပုဇြန္ကိုေရေဆး ေခါင္းခ်ဳိးၿပီး ဆား၊ဆႏြင္း နယ္ထားပါတယ္။ငရုပ္သီးေလးနဲ ့ခ်က္မွာမို ့ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊နီနဲ ့ငရုပ္သီးကို ေရာေထာင္းထားပါတယ္။ဆီပူလာရင္ ေထာင္းထားတာေတြထည့္ ေမႊေပးၿပီး ငရုပ္သီးစိမ္းနံ ့ေပ်ာက္သြားၿပီဆိုရင္ ပုဇြန္ထည့္၊ေရနည္းနည္းထည့္ တည္ထားၿပီး ဆီျပန္လာရင္ စားလို ့ရပါၿပီ.....
Carrot Salad
carrot ကိုအေခ်ာင္းေလးေတြရေအာင္ လွီးပါတယ္။ငရုပ္သီးစိမ္းနဲ ့ၾကက္သြန္ျဖဴေထာင္းထားတာထည့္၊ငံျပာရည္ အခ်ဳိမႈန္ ့ထည့္၊သံပုရာရည္ ညွစ္ၿပီး နယ္စားလို ့ရပါၿပီရွင္.....
No comments:
Post a Comment