ပန္ေထြေဖ်ာ္
ပန္ေထြေဖ်ာ္အတြက္......
ခရမ္းခ်ဥ္သီးတစ္လံုးကိုမီးဖုတ္လိုက္ပါတယ္။
ၾကက္သြန္ျဖဴနဲ ့ငရုပ္သီးစိမ္းကို ဆား၊အခ်ဳိမႈန္ ့ထည့္ၿပီးေထာင္းပါတယ္။
မညက္တညက္အေနေလာက္မွာ ခရမ္းခ်ဥ္သီးကိုထည့္ေထာင္းၿပီး စားလို ့ရပါၿပီ။
နံနံပင္ရွိရင္ေတာ့ထည့္လိုက္ရင္ ျပည့္စံုသြားပါတယ္။
ဒီမွာေတာ့မရွိလို ့ အာသာေျပေလးစားရတာေပါ ့ေနာ္......
ခရမ္းသီးမဆလာ
ခရမ္းသီးမဆလာကေတာ့......
ခရမ္းသီးကိုအခ်ပ္ေလးေတြလွီးၿပီး ဆား၊အခ်ဳိမႈန္ ့နဲ ့နယ္ထားပါတယ္။
ဒယ္အိုးျပားေလးထဲမွာ ဆီကိုပါရံုေလးထည့္ၿပီး ခရမ္းသီးေလးေတြကို တစ္ခ်ပ္ခ်င္းစီထည့္ထားပါတယ္။
ငါးမိနစ္ေလာက္ေနရင္ တစ္ဖက္ကိုလွန္ေပးရပါတယ္။
ႏွစ္ဖက္စလံုးေျခာက္ေျခာက္ေလးျဖစ္သြားရင္ေတာ့ မဆလာေလးျဖဴးၿပီး သံုးေဆာင္ႏိုင္ပါတယ္။
ခရမ္းသီးကင္ပံုစံမ်ဳိးေလးပါဘဲ........
1 comment:
အိမ္လာျပီးးး ခ်က္ေကြ်းပါ။
အကုန္ေျပာင္ေစရမည္။ အာမခံပါသည္။ ဟိဟိ
Post a Comment